• ЗА НАС

Иако ИН ТРАВЕЛ постои од октомври 2006 година, вработените потекнуваат од ИНТЕРИМПЕКС / АВИОИМПЕКС, и работат во туризам околу 30 години (Мирјана Стефановска , управител). Како дел од персоналот се лица со високо образование, со IATA лиценци и искуство во туризмот. Поседуваме Лиценца А за вршење на туристичка дејност.Рег.бр.13-9006 . Нашиот хотел Сити Парк ја надополнува нашата комплетна понуда и за странските гости, овозможувајќи им сместување во луксузно опременети соби.

Искуството, помладиот кадар, младешкиот дух и идеи ја прават агенцијата комплетна.
Се стремиме кон модерен, европски туризам она што го прати современиот човек. Даваме можност на сите, да го запознаат светот, другите земји, народи, нивните обичаии и начин на живеење. Важен ни е угледот меѓу нашите туристи, нашите корисници на услуги. Сето ова не прави да бидеме агенција со комплетен сервис, а се во интерес на нашите клиенти . Секоја година го прошируваме кругот на своите деловни партнери, ако сте спремни за чесна и коректна соработка, добрe дојдовте.

· Деловни патувања
· GOGLOBAL Систем
· Хотели по желба 150.000 низ целиот свет
· Rent a car услуги
· Трансфери
· Посeти и разгледи на знаменитости
· Групни резервации (посети)
· Посета на саеми, изложби, конгреси, културно забавни манифестации и сл.
- Саеми, Конгреси, Комплетен сервис
- Спортски Активности
- Културни настани

Наша специјалност
- Училишен Туризам
- Летување
- Зимување
- Бањски туризам

Специјален вид на туризам
- Планинарење
- Едрење
- Нуркање
- Авионски карти
- Македонија (Сите градови низ Македонија, хотелско сместување)

финансиски извештај