• ВИЛА АНГЕЛОС - КАЛИТЕА

Вила АНГЕЛОС се наоѓа во центарот на Калитеа,350м. од плажа. Располага со четирикреветни апартмани кои се наоѓаат на високоприземје и на прв кат. Апартманите располагаат со комплетно опремена одделнакујна, двеспални соби со два единечни кревети, ТВ, бања и тераса. ДвокреветниотАПП е опремен со два единечни кревета, одделна кујна,бања, ТВ и тераса. Ситеапартмани се опремени со клима уред вклучен во цената. Двокреветното студио е опремено со два единечникревета, голема тераса,ТВ, бања, мал фрижидер,клима уред вклучен во цената ибез опременакујна.