• ХОТЕЛ МЕЛБУРН - ПАРАЛИА ОЛИМПИСКА РИВИЕРАХотелМЕЛБУРНсе наоѓана250. од плажата. Располага со 1/2 студиа ,1/4и 1/6 апартмани опремени со бања, кујна,тераса, ТВ и клима уред (вклучен во цената). Двокреветните студиа се наоѓаат на последен кат и немаат кујна (имаат фрижидер) . Хотелот поседува лифт,
WI-FI, интернет.