• АПАРТМАН КАТЕРИНА ПОЛИХРОНО

Локација:200м од плажа. 100 од првиот супермаркет, пекари,кафетерии, ресторани итн.
Сместување:
апартман на 2-ри кат со 2 спални соби , соба за дневен престој, трпезариска просторија, има 6легла на располагање (можност за дополнително легло – со доплата).
Опремa:
кујна, тоалет, АС, комарници, TV,паркинг, двор.

Климауред: Користењето на клима уредот е бесплатнo.